Duravit brochures

Hier hebben we ons omvangrijk brochureprogramma voor u samengevat. U kan de catalogi ofwel direct in uw browser bekijken dan wel ze als PDF-bestand downloaden.
Informatie over alle designreeksen, meubels, baden, wellness-systemen en accessoires.
Duravit presenteert nogmaals het hoogtepunt van holistisch badkamerdesign. Verhoogde emoties contrasteren met state-of-the-art technologie, zachte vormen ontmoeten geometrische contouren.
In de badkamer van de toekomst past alles perfect bij elkaar. Custom design, comfort- en hygiëneverhogende technologie, duurzame kwaliteit.
Perfectly harmonised products for all bathroom areas.

De in het typische originele Duravit design vormgegeven kranenseries kunnen perfect worden gecombineerd met alle badkamerseries.

Voor de wand: Origineel Duravit Design. Achter de wand: DuraSystem®.
Niets is zo grondig, zo hygiënisch, zo natuurlijk en verfrissend als de reiniging met water. Ook na toiletbezoek: Daarom ontwikkelde Duravit SensoWash®, een pionier voor innovatie in de wereld van de douchetoiletten. Een nieuwe definitie voor comfort, levenskwaliteit en moderne toilethygiëne, volledig bediend via de afstandsbediening.
Perfect getekende vormen die noch opdringerig, noch dominant zijn en dus voldoende ruimte laten voor individualisme en design. 
DuraStyle. De nieuwe standaard in de badkamer. Matteo Thun & Partners hebben wereldwijd succes behaald met hun holistische filosofie en interdisciplinaire aanpak.
DuraStyle. Nieuwe vrijheid in de badkamer. Individualiteit is belangrijk in het dagelijkse leven. Hoewel, individualiteit betekent niet per definitie opvallen...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Render time page: 381 ms - catalog-list :: 8a8a818d48a21ce40148ae92ba150d2d

Node: duravit-red2-wga201.dmz.duravit.de / DM: false / PDB: 2019-10-17-2458